Fjernelsesvejledning

Fjernelsesvejledning

Lær hvordan du fjerner Nailster gellak med denne guide

Har du alt du trenger?

Aftagningskit

Les mer

SE HER

Se vår instruksjonsvideo her.

LES GUIDEEN

01. Fil gellakken

Fil forsiktig overflaten av gellakken med en neglefil. Den lar neglelakkfjerneren trenge inn i gellakken og dermed løse den opp.

02. Soak-off

Våt deretter bomullspads med Nailster Remover og legg på hver negl. Lukk med våre Soak Off Nail Clips. La dem sitte i 10 minutter. Det er viktig at bomullspadsene ikke sitter for lenge, da neglelakkfjerneren kan fordampe og derved vil gellakken stivne igjen. Hvis bomullspadsene derfor ikke lenger er våte etter 10 minutter og gellakken ikke har løsnet nok, fuktes de en gang til og påføres igjen i noen minutter.

03. Skrap av gellakken

Fjern negleklips og bomullspads, og skrap av gellakken med neglebåndsskyver. Merk at du ikke må skrape hardt på negleplaten, men at gellakken må være løs og dermed kunne skrape seg løs ganske skånsomt.

04. Rester

Hvis det er få rester av gellakk på neglen, kan du enkelt fjerne dem med bufferen for å få en helt ren negleplate.

05. Negleolje

Avslutt med negleolje for å ta vare på og gi næring til neglene og neglebåndene.

 

TIPS

Prøv vår Magic Remover
Vår Nailster Magic Remover fjerner enkelt og effektivt gellakken din. Den virker raskere enn vanlig neglelakkfjerner, og er lettere å jobbe med, da den rett og slett må påføres neglen og sitte i 10 minutter. Husk å file gellakken ned slik at Magic Remover kan trenge inn i gellakken og løse den opp. Skrap av eventuelle rester av gellakken med neglebåndsskyveren eller en rosepinne, og påfør til slutt negleolje for å pleie neglene.

Nailster's Nail Universe Inspirasjon & snakk om negler, Gel neglelakk og tilbehør

 
 
 
 

BLI MED I NAILSTERS FB -GRUPPEN

Bli med på Nailsters Facebook-gruppe med over 300 aktive Nailster-brukere som deler inspirasjon, tips og triks på daglig basis. Hvis du er interessert i negleskjønnhet, så håper vi at du vil bidra til å skape det mest fantastiske neglesamfunnet på Facebook!

MELDE DEG PÅ