Våre beste tips: Hvordan fjerne akrylnegler

Guides
Våre beste tips: Hvordan fjerne akrylnegler

Akrylnegler er det mest populære valget når det kommer til å få lange, vakre negler raskt. De sitter i hele 3 til 4 uker, og er det mest slitesterke materialet til når du skal legge negler. Men hvordan fjerner du best mulig akrylneglene dine? Ofte legger vi nemlig akrylneglene hos profesjonelle - selv om man i dag også kan få en masse utstyr til å legge de selv hjemme. Men noen ganger ønsker man å endre på neglene sine, eller det kan være grunner til at det ikke lenger er så praktisk å ha på seg de lange, flotte neglene sine. 

Her gir vi deg derfor våre aller beste tips til hvordan du raskt, og effektivt kan fjerne akrylneglene dine helt selv - og samtidig ta vare på neglene dine, uten å skade verken dine nåværende negler eller det som vokser frem. 

Kan man skade neglene ved fjerning av akrylnegler?

Det er mange som er usikre på hvordan man fjerner akrylneglene på best og mest effektiv måte. Og det skjønner vi godt. Vi har nok alle sammen hørt det at man kan skade neglene sine ved å fjerne akrylneglene hjemme. Men hvis man gjør det riktig, så kan man fint fjerne akrylneglene sine hjemme, og samtidig ta vare på neglene som er under. 

Det som er viktig er at man er nøye og forsiktig når man fjerner akrylneglene. For hvis man gjør det for hardhendt så kan det være at man skader neglene og neglebåndene under. Det er derfor svært viktig at du ikke drar eller river i neglene eller fjerner noe som helst med makt. 

Fremgangsmåte: Hvordan gjerne akrylneglene:

Først og fremst vil vi nevne, at hvis du er usikker så kan det være lurt å gå til en salong for å få hjelp til å fjerne akrylneglene dine. Men hvis du ønsker å gjøre det selv, så har vi våre aller beste tips til hvordan du fjerner akrylneglene dine her: 

  1. Start med å finne frem alt du trenger; en neglefil, aceton, bomullpads, en skål eller bolle, folie i ti deler som dekker tuppen av fingeren din, noe å skrape med og en god neglekrem eller -olje til å avslutte med
  2. For å begynne så filer du overflaten av akrylneglene dine, sånn at du fjerner neglelakk og den blanke overflaten
  3. Dypp bomullspadsen med aceton sånn at den er gjennomvåt
  4. Legg bomullspadsen på neglen sånn at den dekker hele neglen
  5. Pakk rundt tuppen av fingeren med folie
  6. Vent i 20 til 30 minutter
  7. Fjern folien og skrap forsiktig bort akrylneglen - hvis det fortsatt er noe hard akryl igjen, så legger du igjen bomullspadsen på neglen og gjentar prosessen litt til før du fjerner resten av akrylneglen
  8. Avslutt med en god krem eller olje til neglene

Siste artikler

Se alle

Kategorier

Inspirasjon

La deg inspirere av Nailsters mange kunder.