Hvordan fjerne man polygelnegler? Vi har utstyret

Hvordan fjerne man polygelnegler? Vi har utstyret - Nailster Norway

Polygelnegler har tatt verden med storm og har blitt en av de mest populære negletypene som man nå endelig kan legge hjemme - uten å måtte dra til en salong, noe som koster både tid og penger. Her hos Nailster finner du komplette sett til å både legge og fjerne polygelneglene dine. 

Polygelnegler lar deg få flotte, sunne og sterke negler som varer lenger - og som gjør at du kan få de lange, vakre neglene du alltid har ønsket deg, uten å måtte spare i lang tid. 

Hva er polygelnegler?

Polygelnegler har blitt så populært fordi de har det beste fra to verdener. Tradisjonelt har man måttet velge mellom akrylnegler og gelenegler som begge har sine fordeler og ulemper. Akrylneglene er svært slitesterke, mens gelenegler er mer fleksible. Polygelneglene har kombinert disse to ved å både gi deg fleksibiliteten og glansen til gelenegler, samtidig som at de holder i lang tid og er svært slitesterke. 

Det er nettopp derfor mange sverger til polygelnegler, nettopp fordi du ikke lenger trenger å velge mellom de to - du får rett og slett alle fordelene på én gang. Men det er også en kjent sak at falske negler kan være vanskelig å fjerne, og mange er redde for å begi seg ut på å legge polygelnegler selv, da de ikke ønsker å bruke tid på å gå til en salong for å fjerne de. 

Hvordan fjerner jeg polygelneglene?

Her hos Nailster får du ikke bare utstyret til å legge polygelneglene selv. Vi gir deg også utstyret du trenger til å fjerne de selv også. Det du trenger er: 

  • En god neglesaks eller en negletang
  • En grov neglefil
  • Aceton
  • Bomullspads
  • Folie
  • En liten skål eller bolle
  • En negleskraper

For å fjerne polygelneglene skal du alltid starte med å klippe av lengden på neglene med en god neglesaks eller en negletang. Fortsett deretter med å bruke den grove neglefilen til å file så langt inn på neglene til de blir helt tynne. Pass på at du aldri filer helt ned på din egen negl. Når du nærmer seg neglene dine kan du fint bytte ut den grove neglefilen med en finere fil. 

Når det er et tynt lag med polygelneglene igjen så dypper du bomullspadsen i aceton og legger på neglene og dekker til med folie. La det trekke inn i opp til en halvtime, før du forsiktig skraper av polygelen av neglene dine. Avslutt med en god neglebåndsolje eller håndkrem. 

Siste artikler

Se alle

Kategorier

Inspirasjon

La deg inspirere av Nailsters mange kunder.