Hvordan fjerner man akrylnegler?

Guides
Hvordan fjerner man akrylnegler? - Nailster Norway

Er du usikker på hvordan du fjerner akrylneglene dine? Akrylnegler er den mest populære formen for falske negler der ute, og det er det mange grunner til. Før det første er de ganske raske å få på hos en profesjonell, og de er svært holdbare og slitesterke, noe som betyr at de holder lenge. Faktisk vil akrylnegler for de aller fleste holde helt til de har vokst så langt at det er på tide å etterfylle de - noe som for mange gjerne er hver 3.-4. uke. 

Men noen ganger vil man også gjerne få fjernet neglene. Og vi viser deg i denne artikkelen de beste tipsene for å fjerne akrylneglene dine. 

Hvordan skånsomt fjerne akrylneglene sine?

Den mest skånsomme måten å fjerne akrylneglene sine på være å gjøre det i salongen. Men for noen er ikke det et alternativ, og da finnes det gode metoder på hvordan du kan fjerne akrylneglene hjemme. Dette trenger du: 

  • En god neglefil
  • Bomullpads
  • Aceton - evt en neglelakkfjerner hvor aceton står først i innholdsbeskrivelsen
  • En liten skål eller bolle
  • Sølvfolie
  • Noe å skrape med
  • En god håndkrem og negleolje

Start med å file ned overflaten av akrylneglene dine, sånn at den glatte overflaten blir ru og grovere, da vil akrylen trekke til seg acetonen bedre. Hell deretter aceton eller neglelakkfjerner i en liten skål, og dypp bomullpadsen oppi, sånn at den blir gjennomvåt. Legg padsen på akrylneglen, og pakk rundt med sølvfolie. Gjenta dette på hver finger og vent i en 20-30 minutter. 

Når acetonen har løsnet så fjerner du sølvfolie og pads på en og en finger, og skraper eller drar forsiktig av akrylneglen. Pass på at du ikke skader din egen negl. Fortsett med neste finger og avslutt med en god håndkrem og negleolje. 

Hvordan kan jeg skade egen negl ved fjerning av akrylnegler?

Det er veldig viktig å beskytte dine egne negler når du skal fjerne akrylnegler. Hvordn du gjør det kan variere, men det er viktig å ikke file, skrape eller generelt komme borti dine egne negler med verktøyene du bruker. Neglene dine blir sårbare i acetonen, og er derfor ekstra mottakelige mot riper, at de brekker eller at de øverste lagene blir fjernet med akrylen. 

Siste artikler

Se alle

Kategorier

Inspirasjon

La deg inspirere av Nailsters mange kunder.