UV Lampe for Negler

Det kan høres vanskelig ut å lage dine egne gelnegler i en UV- og LED-lampe, men det trenger ikke å være. Der gelnegler pleide å være noe du bare kunne få fra en profesjonell negletekniker, merker som Nailster i dag har gjort det super-lett å lage vakre og langvarige negler hjemme i din egen stue. Det som spesielt skiller gelneglelakk fra vanlig neglelakk er at en gelneglelakk må tørke under UV-lys og derfor ikke kan lufttørke, som en vanlig neglelakk kan. Derfor, hvis du ønsker å lage nydelige gelnegler, må du ha en UV-lampe.

På denne siden finner du vår UV- og LED-lampe av høy kvalitet. Du finner både vår klassiske negl UV-lampe og reiseutgaven, som er flott å ha med deg i kofferten din når du må sørge for at du kan ha vakre negler på ferien. Se våre produkter og les mye mer om UV-lamper for negler nedenfor. 

 

Hva er en UV-lampe for negler?

En UV-lampe for negler er laget for å herde gel neglelakk. Faktisk er det helt avgjørende for deg å kunne jobbe med gelneglelakk i det hele tatt. Det er ikke lys i lampen som sikrer at neglelakken stivner. En gelneglelakk (også kalt UV-neglelakk) kan ikke lufttørke, men bare begynner sin herding prosessen når neglelakken kommer i kontakt med lyset av en UV eller LED-lampe. Det er også av denne grunn at mange kjenner UV-lampen under navnet "Gellampe".

 

Hvis du noen gang har vært i en profesjonell negletekniker, har du kanskje sett en UV-lampe for Shellac. Shellac er et patentert og dyrt produkt som bare kan brukes av fagfolk, men Nailster har skapt en rekke gelneglelakk som kan brukes av alle hjemme i stuen. På denne siden finner du vår Nailster pro lampe, som er en effektiv UV- og LED-lampe for herding av gelneglelakk med hele 48 watt, lav varmefunksjon og innebygd sensor som gjør at lampen automatisk kan slå seg av og på når du legger hendene og føttene inn i maskinen eller tar dem ut igjen. Du finner også vår mindre og praktiske reisestørrelse versjon. Hvis du ikke har jobbet med gelneglelakk før, kan du ta en titt på vår praktiske Nailster startersett. Her får du alt du trenger for å komme i gang med gel neglelakk inkludert en UV-og LED-lampe.

 

Hvordan fungerer en UV-neglelampe?

Hvor en vanlig neglelakk stivner ved fordampning, kurerer gelneglelakk på en annen måte. En gelneglelakk må faktisk komme i kontakt med et UV-lys for å herdes. Du har kanskje hørt om UV-lys før, det er lyset du også finner i solarium. Det er også UV-lys i vanlig dagslys, bare en mye mindre mengde enn det du finner i en UV-lampe. Det er derfor det er viktig at du ikke lar UV neglelakk ligge i sollys, ettersom de kan begynne å sakte herdes.

 

Selv om lyset i en UV-lampe er det samme som du finner i en solarium, er det ikke nok lys i det hele tatt i en slik lampe for å gi deg brannskader eller gjøre hånden solbrun. Så du trenger ikke å være nervøs for det.

 

Er det forskjell på UV-lamper og LED-lamper for negler?

I en tradisjonell UV-lampe for negler er det UV-rør. De er ofte formet som en spiral eller en U, og akkurat som du ser det i solarium, over tid blir de slitt og må byttes. Det kan være litt av et problem hvis du sitter hjemme med våte negler og plutselig må endre UV-lysene dine. Derfor er det også UV- og LED-lamper for negler, som er bygget med LED-dioder i stedet for UV-lys. Fordelen med å bruke UV og LED-lampe er at LED-diodene vil vare nesten for alltid, og i tillegg bruker en slik lampe også svært lite strøm. Derfor kan du bare koble UV- og LED-lampen til stikkontakten hjemme, og så er du klar til å herde neglelakken på gelen.  

 

Gjør det vondt å bruke en UV- og LED-lampe?

Noen opplever at det kan skade litt når gelneglelakken herder. Dette er fordi UV neglelakk herdes utrolig raskt i en UV og LED-lampe, og med rask herding av neglelakk, oppstår varme. Denne varmen resulterer derfor i en brennende og noen ganger smertefull følelse under neglene for noen. Heldigvis finnes en løsning på varmeproblemet; langsommere herding. Jo langsommere neglelakk herdes, jo mindre varme vil bli produsert, og jo mindre vil det skade på neglen under herdingsprosessen.

 

En langsommere herdingsfunksjon på UV-lampen for neglelakk kalles populært en ikke-brennende- eller lav-varme-funksjon. På noen lamper er det mulig å velge hvor intens du vil at effekten skal være, mens på andre lamper er det en funksjon som sikrer at effekten starter på lav, men blir gradvis skrudd opp til effekten når full styrke. Det er akkurat denne lavvarmefunksjonen du finner i lampene på Nailster her på nettstedet. Når du starter med lav styrke og gradvis øker styrken på strålene, tar det litt lengre tid å herde gelneglelakk, men i sin tur får du en herding uten brennende opplevelser.

 

Når skal jeg bruke en UV-lampe?

Du trenger en UV-lampe eller en kombinert UV- og LED-lampe når du vil lage langvarige negler med gelneglelakk. Det er både din grunning, farget gelneglelakk og toppstrøk, som bør utsettes for UV-stråler. Faktisk er det viktig at du utsetter neglelakken for UV-stråler etter hvert enkelt lag du bruker, ellers vil du ikke oppnå et optimalt resultat.

 

Derfor har alle profesjonelle negleteknikere en lampe for herding av gelneglelakk, men nå er det mulig å oppnå det samme resultatet hjemme i din egen stue. Det krever imidlertid at du har de riktige lakkene og en maskin for å herde dem.

 

Bør jeg bruke en UV-lampe for akryl negler?

Nei, som utgangspunkt, må du ikke bruke en UV-lampe når du lager akrylnegler. Akryl kan faktisk lufttørke. Hvis du har en UV-lampe, kan du imidlertid vurdere å fullføre akryl negler med en UV topp strøk for å sikre en vakker finish med en lang holdbarhet.

 

Hva koster en UV- og LED-lampe?

Selvfølgelig er det noen kostnader forbundet med å investerei nødvendig utstyr for å jobbe med gelneglelakk hjemme. Du kan godt finne en billig UV-lampe for negler, men jo billigere lampen, jo større er risikoen for at kvaliteten også samsvarer med prisen. En Nailster UV og LED-lampe er tilgjengelig til en svært rimelig pris, og de varer også i svært lang tid også. Derfor vil investering i en maskin sammen med et komplett sett for å lage gelnegler hjemme raskt lønne seg i stedet for å for eksempel få neglene gjort av en profesjonell negletekniker.

 

I tillegg koster en gelneglelakk hos Nailster omtrent det samme som en gjennomsnittlig vanlig neglelakk, men den varer opptil tre ganger lenger på neglene. Derfor, når du har investert i nødvendig utstyr, samt alle dine favoritt farger for neglene, kan det faktisk være ganske mye penger å spare i lang tid.

 

Få UV- og LED-lampen for mindre på Nailster

Det er et hav av UV-lampe negle tester på nettet, og derfor kan det være veldig vanskelig å finne alle detaljene om hvilke UV og LED-lampe som er verdt å investere i når du skal gjøre gelneglelakk. Ikke bekymre deg, du trenger ikke å se lenger. Hos oss får du en billig UV- og LED-lampe for negler, som samtidig er utrolig kraftig og gir optimale resultater. Er du klar til å begynne reisen mot vakre negler hver dag? Invester deretter i Nailster-settet ditt i dag og kom i gang.