Inspirasjon: Glimmernegler

Inspirasjon
Inspirasjon: Glimmernegler - Nailster Norway

Vi kjenner alle den følelsen av at vi ønsker å være litt ekstra og sprite opp utseendet vårt! Negler med glitter er den perfekte trenden for akkurat det. Negler med glitter kan sprite opp ethvert utseende, enten du skal ha en iøynefallende festlook eller et glitrende hverdagsutseende. Og det beste av alt? Det er så enkelt å påføre og fungerer akkurat som alle dine vanlige Gel Polish-farger.

 

Sprité opp utseendet ditt!

Mange tror at de kun kan ta frem glitterfargen sin til spesielle anledninger. Men tenk igjen! Glitter kan være ideell for tusenvis av antrekk og trenger ikke alltid å være full over toppen. Du kan velge din go-to glitterfarge og påføre den med eller uten Gel Polish, eller som en flott neglekunst til utseendet ditt. Det finnes derfor mange måter å inkorporere din favoritt glitterfarge. Les videre i blogginnlegget for inspirasjon om hvordan du kan bære glitterlooken din med stolthet!

 

Ferdigstille neglekunsten din med glitter

Hva kan være bedre enn å bringe litt liv til neglekunsten din? Ikke vær redd for å utfordre deg selv og slippe løs din indre kunstner med våre farger for å lage de vakreste neglene med glitter. Hvis du vil hoppe inn i neglekunst, vil vi absolutt anbefale deg å velge en glitterfarge som har en mer fremtredende nyanse. Velg gjerne den andre fargen slik at det skjer en variasjon mellom din grunnfarge og din neglekunst. Hvorfor? Fordi vi synes at neglekunsten din skal være stjernen i utseendet og vises stolt frem. Vi elsker å bruke våre flotte glitterfarger til å lage bølger eller fransk manikyr. Det er enkle neglekunst-looks, men er rett og slett så tidløse og elegante.

 

Glitterbølger

Det er utrolig enkelt å lage bølger med Gel Polish uansett om du er erfaren eller helt ny i negleuniverset. Alt du trenger er en av våre Liner Brush pensler og ekte mot til å tørre å lage mønsteret. Husk, det er helt greit at linjene er skjeve eller ikke som du hadde tenkt - det gjør absolutt ingenting. Vi anbefaler imidlertid at du velger en av de korte penslene hvis du er detaljorientert. Våre glitterfarger kan være halvtransparente, så du kan fullføre neglene dine med glitter ytterligere ved å påføre flere lag.

 

Fransk manikyr

Hvis du ønsker å utfordre deg selv, vil vi absolutt anbefale fransk manikyr. Når du har mestret teknikken, kan du få helt enestående negler. Du kan prøve å lage rene og skarpe linjer med våre Liner Brush pensler, men husk at øvelse gjør mester. Hvis du jobber hardt for å få de skarpe linjene til å komme frem, har vi heldigvis også løsningen på det. Med vår Nail stamp kan du lage akkurat de samme linjene som din negletekniker. Du trenger bare å påføre en liten mengde ønsket glitterfarge og forsiktig presse neglespissen på platen.

Vi håper dere har nytt å lese om våre gele negler med glitter og fått inspirasjon til hvordan dere kan få flotte glitternegler.

Siste artikler

Se alle

Kategorier

Inspirasjon

La deg inspirere av Nailsters mange kunder.