Returordre

Hvis du angrer på kjøpet, må varene returneres til:
Nailster
Danmarksvej 30A
Att: Codefort Logistics
8660 Skanderborg

Når du sender en pakke tilbake til oss, anbefaler vi at du legger ved et notat med bestillingsnummeret ditt og skriver hva du ønsker å få ut av returen – da går ekspedisjonen raskest.

Du må returnere bestillingen din til oss uten unødig forsinkelse, og senest 365 dager etter at du har varslet oss om at du ønsker å annullere kjøpet. Du må selv stå for de direkte kostnadene i forbindelse med returforsendelsen av varen. Du må selv stå for risikoen for varen fra leveringstidspunktet for varen. Du bør derfor ta vare på postkvitteringen og muligvis sporingsnummer.

Manglende originalemballasje kan utgjøre et verdifall, så for å være sikker på å få alle pengene tilbake, anbefales det at varen returneres i originalemballasjen.

Hvis varen har blitt prøvd, i tillegg til det som er beskrevet ovenfor, anser vi det for å ha blitt brukt, noe som betyr at Nailster kan nekte å refundere alle pengene i henhold til loven om fjernsalg, men vi vil i samarbeid med kunden finne et rimelig refusjonsbeløp. Dette gjelder bare hvis varen ikke har samme verdi som ved tidspunktet for mottak, og Nailster kan derfor ikke selge varen som ny og til ny pris.

Download Returetikett
Returpakke

Kjøp returetikett

Om du vill returnera dina varor kan du nu köpa en direkt GLS-paketetikett. Du kommer att få din etikett via e-post, som måste skrivas ut och fästas på paketet. Lämna sedan in den i en GLS-paketbutik. En returetikett kostar 50 NOK.

Køb og download returlabel
Shop the look "Black Details Look"

Ofte stilte spørsmål

Du kan kanskje finne svaret på spørsmålet ditt i våre ofte stilte spørsmål. Hvis ikke, er du velkommen til å kontakte oss.

GÅ TIL FAQ

Trenger hjelp?

Trenger du hjelp, eller bare har noen få spørsmål, skal du ikke være redd for å kontakte oss. Vennligst oppgi ordrenummer i mailens emnefelt, eller ha det klart når du ringer! På denne måten kan vi også hjelpe deg raskere.

OBS: Leveres fritt i Norge uten toll- og momsinnsamling. Vi har norsk org. Nummer

KONTAKT OSS