Få salongskvalitetsnaglar till en bråkdel av priset!

Vi har brukt år på å utvikle og forfine vårt utvalg av produkter, slik at du har det absolutt beste grunnlaget for å få holdbare og vakre negler uten den ekstra utgiften forbundet med salongbesøk.

opinions

+800 anmeldelser

Hvilke resultater kan du forvente?

Super god opplevelse

Lett å finne det man trenger på nettsiden. Jeg er veldig fornøyd med produktene jeg har kjøpt. Det er flott med katalogen som følger med startpakkene, spesielt når man ikke er så øvet i å bruke produktene.

opinons
Camilla

Flotte fingre!

Før jeg oppdaget dette settet, skjulte jeg alltid hendene mine fordi jeg var flau over neglene mine. Nå kan jeg endelig vise frem hendene mine med selvtillit, uten å føle at neglene mine er det første folk legger merke til. Takk!

opinons
Mette

Kan alle gjøre det?

Ja, alle kan lage sine egne vakre negler med Nailster!

Selvfølgelig ble ikke Roma bygget på en dag, men selv uten tidligere erfaring kan alle delta takket være våre brukervennlige, kvalitetspregete produkter - og ikke minst våre grundige guider.

Ta for eksempel en titt på vår Shop The Look-side hvor du kan se et utvalg av våre andre kunders utrolige resultater - hvis de kan, kan du også!

Se hvorfor våre kunder ❤️ elsker oss!

Spørsmål & svar

Gel polish blir et must, du vil ikke være foruten igjen!

Vår gel polish er ideell for deg som vil ha holdbare negler uten besvær. Vi kjenner alle til skuffelsen ved raskt avskalling av neglelakk. Hos Nailster har vi løst dette problemet! Ved å kombinere neglelakk med gelé, har vi skapt en polish som holder i opptil tre uker. Spar tid og penger på neglesalonger ved å velge vårt gel polish startkit. Gjør slutt på daglig neglepleie - velg kvalitet som holder.

Få vakre negler hvor du vil & når du vil!

En annen fordel ved å lage dine egne negler med våre spesialiserte produkter er at du enkelt kan sikre at du alltid har flotte og sunne negler, fordi du kan lage dem akkurat når du vil, og hvor du vil, uansett hvor du befinner deg. Så er det slutt med å vente på at salongen får tid til å fikse din brukne negl eller gi dine utvokste negler en kjærlig hånd!

Kom i gang med Nailster