Om Oss

Bli bedre kjent med Nailster, lær mer om hvem vi er, hva vi står for, våre mål og verdier.

Ler videre her for å få en bedre forståelse av hvordan vår ide ble til virkelighet. 

Hvordan startet Nailster?

Ideen til Nailster startet i 2019, da vi oppdaget at det var et stort tom rom i det ellers fantastiske negleuniverset. Det var ikke mulig for oss å finne et neglemerke med god kvalitet men som ikke kostet skjorta, noe som alle kunne ha muligheten til å kjøpe. Vi kjente selv at det ble veldig dyrt om man ønsket seg slitesterke negler. Det var enkelt å finne ut at det var ikke bare oss som følte akkurat dette. Det var et problem som gikk rundt, og det var akkurat der den fantastiske Nailster reisen

Nord-Europas største neglarbutikk

Vi er veldig stolte av merkevaren vår. Bare på 3 år så har vi blitt Nord-Europas største neglarbutikk med gellakk og negleprodukter, vi kan derfor stolt si at vi vet hva vu driver med. Vi er heldige og har et supert tema med eksperter og over 35.000 negleentusiaster deler sin kjærlighet til våre produkter over det danske, norske, tyske og svenske markedet. 

Kvalitetsprodukter som alle kan bruke.

Kvalitet og en rimelig pris som går hånd i hånd, derfor så kan du kjøpe alle dine farger og andre negleprodukter som du ønsker deg hos oss uten at det kommer til å koste deg en formue.

Vi tilbyr våre kunder over 250 vakre gellakk farger, så du kan være sikker på at det er noe der som du kommer til å like. Vårt sortiment tilbyr også massevis av tilbehør til negle design, extensions og så mye mer..

Nailsters Verdier

Nailsters Mission & Vision

Vi ønsker å inspirere negleentusiaster over hele landet, å kunne si ha det til den dyre vanen som er å dra til salonger, og heller legge vakre negler hjemme. Vi følger oppdraget vårt til dørs med våre profesjonelle DIY løsninger over våre sosiale medier og her på vår nettside. 

Selv om vi er super beæret over å være det mest ettertraktede neglemerket i Norden, så stopper ikke drømmen vår her. Vår visjon er å bli et kjent og elsket neglemerke over resten av Europa, og dermed våre en stolt leverandør av gellakk og profesjonelle startsett

Vi er med deg hele veien

Share information about your brand with your customers. Describe a product, make announcements, or welcome customers to your store.

Besøk vårt guide univers