Ofte stilte spørsmål

Hvor lenge skal gelneglelakken herde i LED-lampen?

Regelmessige farger bør herde i 1-2 minutter i LED-lampen. Mørke farger, hvit og mørk rød bør herdes 50% lenger, da disse fargene inneholder mye pigment som lyset har bruker mer tid på å gjennomtrenge og herde.

Hvorfor får gelneglelakken fargen på toppstrøket mitt?

Det er fordi din gelneglelakk farge ikke ble herdet lenge nok. Vanlige gelneglelakk farger bør ha 1-2 minutter i LED-lampen. Hvis gelneglelakk fargen din er hvit, svart, mørk brun, mørk rød eller hvit, inneholder fargen mye pigment som lyset har problemer med å trenge inn, og derfor bør disse fargene ha 50% ekstra tid i lyset.

Hvorfor løsner gelneglelakken min på tuppen av neglene?

Det gjør det hvis du glemte å forsegle neglespissen på det første strøket med gelneglelakk.

Hvorfor er fargene på gelneglelakken ikke de samme som på bildene?

Siden gelneglelakk farger er vanskelig å vise på en datamaskin, iPhone eller mobiltelefon, og siden nivået av naturtro farge på hver enhet er forskjellig, så fargene vil ikke være den samme for alle som ser dem, ettersom at enhetene ikke kan vise glitter og neon eller fargeforskjeller når fargen er sett i solen eller i skyggen, samt vise farger med glødepærer, lysstofflamper, halogen og LED-lys. Der er grunnen til at vi har tekster og fargeprøver av alle gelneglelakk farger som vi beskriver under bildet av gelneglelakk fargen, for å hjelpe til med å se fargen og lese hvordan de ser ut, samt om fargen endres i solen eller skyggen, og om de har en perleaktig effekt, mikroglitter eller noe annet.

Hvorfor kan jeg rive av gelneglelakken min?

Det er fordi gelneglelakken din ikke har kontakt med negleplaten din. Enten glemte du å file det øverste fettlaget ut av neglene før du tar på deg gelneglelakken og/eller du ikke har brukt binding og grunning først, så gelneglelakken din holder seg ikke på negleplatene og kan trekkes av.

Hvorfor må jeg file inn overflaten av min naturlige negl før jeg legger på gelneglelakk?

Det er fordi vi alle har et fett lag på toppen av neglene og gelneglelakken holder seg ikke til et fett lag. Du bør faktisk ikke fil på toppen av neglene, bare forsiktig fjerne det øverste fettlaget med en fil.

Hvorfor løfter min gelneglelakk seg fra negleplaten (Gelneglelakk løfting)?

Løfting er når gelneglelakk løfter fra negleplaten og ikke holder seg ved neglebåndene. For å unngå løfting er det viktig at du bruker Bond/PH og grunning slik at gelneglelakk får et godt vedheft til negleplaten. Pass på det første strøket med gelneglelakk for å børste rundt på spissen av neglen. Hvis du berører neglebåndene dine med gelneglelakk, vil neglen vokse ut og hvor gelneglelakk ble sittende fast, løsner den, og løfting vil skje. (Neglebåndet er et lag av hud som er rundt neglen for å beskytte neglen vekst fra bakterier som kan skade neglen vekst. Neglebåndet skyves forsiktig tilbake før du legger til et lag med gelneglelakk. Neglebåndet består av protein, og protein består av fett, og ingen produkter holder seg til et fettlag)

Hvorfor herdes ikke gelneglelakken min?

Gelneglelakk trenger vanligvis å herdes i 1-2 min. En LED-lampe. MEN gelneglelakk kommer i et stort utvalg av farger. Jo mer pigment det er i fargen - jo mer tid fargen trenger å kurere. Så siden svarte, hvite og mørke farger har mye pigment, må de derfor herdes 50% lenger enn vanlig.

Hvorfor er det rynker i gelneglelakken min?

Gelneglelakk samler og skaper rynker fordi gelneglelakk laget er for tykk. I stedet, påfør tre tynne strøk i stedet for to tykke strøk.

Hvorfor er det bobler i gelneglelakken min?

Gelneglelakk bør legges i tynne strøk. Hvis strøket er for tykt, herder LED-lampen bare selve overflaten, og produktet under vil ikke herdes og vil fordampe og trenge inn i overflaten, og skaper bobler.

Hvorfor brenner gelneglelakken neglene mine?

Gelneglelakken brenner ikke neglene hvis de er sunne, og hvis det ikke er noe produkt på huden. Negleplaten består av døde hornlag (keratin). Gelneglelakk brenner på neglene hvis neglen er skadet, og for eksempel vil for mye filing på overflaten gjøre overflaten av neglen blir veldig rød. Det vil også brenne under herdingen i lampen hvis du har gelneglelakk på neglebåndene, da huden da vil ha en brennende følelse under lampen.

Skal jeg ta en pause med Nailster slik at neglene mine kan puste?

Nei, neglene består av døde hornlag (keratin), og neglene puster ikke, slik at du ikke trenger å ta pauser.

Hvorfor lager gelneglelakk børsten min spor i gelneglelakken min?

Det kan skje hvis LED-lyset skinner på børsten slik at noen av hårene har herdet eller hvis du har festet neglene i direkte sollys som er en NO-GO

Nailster negleklippere?

Du kan bruke Nailster som en negleklipper, og det er flott for deg. Dette er fordi du gir neglene fred og ro for å vokse lenge og sterkere.

Kan jeg bruke Nailster på akryl/gelnegler?

Ja, absolutt. Når du legger inn overflaten, kan du legge til et lag med basestrøk, og deretter gelneglelakk fargen og toppstrøket for å fullføre. Men hvis det er lim-på negler, anbefaler vi ikke å bruke Nailster, siden prosedyren for å fjerne dem krever at du oppløser gel polish og lim-på negler kan ikke ta det og vil falle av din naturlige negl.

Guide

Din guide til vakre negler

01.

Forbered neglene dine: Vask hendene, fjern smuss, skyv neglebåndet tilbake, fjern død hud ved kanten av neglebåndet, bruk bufferen på toppen av negleplaten for å matte dem for å fjerne oljelag, tørk av med lofri pads for å fjerne eventuell oljerester etterbehandling ved å påføre primer og la den lufttørke

02.

Påfør baselakk, la den tørke i UV-lampen i 60 sekunder. Da trenger du bare å bruke favorittfargen din!

03.

Etter å ha påført din favorittfarge, bruk vår UV-lampe til å tørke neglelakken i 60 sekunder.

04.

Gi neglene dine en topplakk, og du kan eventuelt dekorere neglene dine med neglelakk både før og etter bruk av UV-lampen