Frisk opp hendene med en manikyr i Stavanger

En manikyr er for mange luksus - og det er det også. Men de siste årene har det også blitt billigere å booke seg en negletime, hvor det derfor også er lettere å unne seg en flott manikyr. Det finnes flere steder hvor du kan ta deg en manikyr i Stavanger, enten det er i sentrum eller litt utenfor byen. 

 

Stavanger er en av de aller flotteste og mest sjarmerende byene vi har her i Norge, og det lønner seg å utnytte byen til det fulle, og nyte alt det byen har å by på. Enten det er matopplevelser på byens restauranter, en sightseeing rundt i byen, en tur på et museum eller en gåtur langs vannet. I tillegg til dette har Stavanger også gode shoppingtilbud, og det kommer stadig flere neglesalonger som lar deg pleie deg selv. 

 

Pedikyr eller manikyr i Stavanger

Når tiden er inne for litt egentid og pleie, så er en neglesalong stedet å være. Du kan derfor nyte det å få flotte hender med en deilig manikyr i Stavangers salonger, hvor du kan avslutte det hele med en fransk manikyr eller en frisk farge. Eller så kan du ta egentiden til nye høyder ved å også velge en pedikyr i Stavanger med medfølgende fotmassasje - så har du virkelig tid til å slappe av og nyte. 

 

Uansett om du velger en manikyr eller pedikyr så vil negleteknikeren pleie neglebåndene, smøre deg inn med deilige oljer og kremer, og du vil føle deg som et helt nytt menneske når du går ut av salongen.

Få inspirasjon & gode råd

Vi guider deg gjennom enkle og oversiktlige steg-for-steg-videoer, som gir deg gode råd og inspirasjon til ditt neste negleprosjekt

Besøk guide universet