Fjerne Gelneglelakk

Gelneglelakk er flott, men som mange andre gelneglelakker, holder den seg virkelig til neglen og kan være vanskelig å få av - spesielt hvis du ikke har de riktige verktøyene. Les mer her for å finne ut hvordan du enkelt fjerner Nailster gelneglelakk.

 

Hva trenger jeg for å fjerne gelneglelakk?

Nailster startsett - Inneholder alt du trenger.

 

Trinn for trinn:

 

  1. Start med å file overflaten av neglelakken lett, det gjør den lettere å oppløse. 

 

  1. Påfør Nailster neglelakkfjerner servietter på neglene og deretter hold dem på med Nailster suge negleklemme (10 stk.).

Det er viktig at alkoholservietter ligger flatt ned på neglen og dekker hele neglen - husk spissen. De må sitte stramt slik at væsken kan gjøre sitt arbeid.

 

  1. La nailster suge negleklemme sitte i 8-10 minutter. Hvis gelneglelakken har vært på i mer enn 14 dager, bør klemmene holdes på litt lenger.

 

  1. Når tiden er ute, bruker du neglebåndskubberen nøye på neglen for å enkelt "skyve av" gelneglelakken. Skulle det fortsatt være litt gelneglelakk igjen på neglen, setter du Nailster suge negleklemme på neglen igjen og venter noen minutter til.

Fjern eventuelle rester med en fil lett.

 

 

 

Stell er viktig!

Alle typer fjerning av gelneglelakk er hardt på negler og neglebånd. Dessverre fjerner neglelakkfjerneren også viktige oljer og fuktighet, og derfor vil negler og neglebånd mangle fuktighet når du er ferdig med å fjerne gelneglelakk.

Det er derfor en god idé å være ekstra sjenerøs med neglebåndet etterpå. Bruken av neglebånd olje sikrer også at fuktighetsbalansen ikke endres.

Hvis fuktighetsbalansen endres, kan neglene sprekke og splittes.