Få de vakreste geleneglene i Oslo

Det som er så fantastisk med Oslo er de mange mulighetene man har. Man kan gjøre akkurat hva man vil, når man vil - og om man ønsker seg drømmeneglene sine, da er det mange neglesalonger som står klare til å hjelpe deg.

 

Gelenegler har kommet for å bli, og det er ikke uten grunn. De er fleksible og materialet er også slitesterkt, sånn at de holder i flere uker. Hvis du ser etter et sted å legge gelenegler i Oslo har du kommet på rett sted - for vi gir deg de beste tipsene.

 

Hva slags gelenegler får man i Oslo?

Vi ser at mange søker etter gelenegler, Gellack eller Gel nails i Oslo. Kjært barn har mange navn, men det er også noe forskjell mellom navnene. Gelenegler bruker man gjerne når man skal ha negleextantions for å få lange negler. De er laget av gel, som er et sterkt, hardt - men fleksibelt, materiale som holder seg fine i flere uker.

 

Gellack er gjerne betegnelsen på lakkfargen man legger på neglene. Teknologien er det samme som på nails at man bruker en UV-lampe for å herde lakken, sånn at den sitter i lang tid.

 

Uansett hva slags gelenegler du er på jakt etter i Oslo så finnes det mange salonger som tilbyr dette. Et godt tips er å høre med neglesalongen hva det er de tilbyr. Noen salonger i Oslo tilbyr akrylnegler, mens andre gelenegler - og noen tilbyr begge deler.

 

Kan jeg få nailart på gelenegler i oslo?

Svaret er JA. Oslo er en storby, og du kan få hva enn du måtte ønske. Derfor finnes det også mange neglesalonger i byen som tilbyr alt fra pedikyrer og fotpleie til gelenegler og nailart. Med nailart mener man at man dekorerer neglene med mer enn “bare” neglelakk. Du kan altså få mønstre, edelstener, glitter og motiver på neglene dine - og du kan dermed forvandle neglene dine til et kunstverk.

 

Finn en neglesalong som tilbyr gelenegler i Oslo i nærheten av deg, og gjør deg opp noen tanker om hvordan dine drømmenegler ser ut.

Få inspirasjon & gode råd

Vi guider deg gjennom enkle og oversiktlige steg-for-steg-videoer, som gir deg gode råd og inspirasjon til ditt neste negleprosjekt

Besøk guide universet