Loyalty Days i Club Nailster

Vi dobler antallet poeng du tjener etter hvert kjøp. I tillegg kan du få 4 for 3 på alle farger med rabattkoden "4FOR3"

Bli medlem Innlogging

Club Nailster

Meld deg inn i vår lojalitetsklubb og få bonuspoeng for kjøpene dine. Så hva venter du på? Tjen poeng når du handler og spar penger på ditt neste kjøp!

Bli medlem Innlogging

Tjen poeng

Tjen poeng på ulike måter og nyt fordelene. Når du handler hos oss, kan du tjene 3 % cashback i form av poeng og akkurat nå tjener du dobbelt så du får hele 6% av det du handler for. I tillegg har vi flere spennende måter du kan tjene poeng på, for eksempel ved å følge oss på ulike sosiale medier. Uansett er det mange muligheter til å øke poengene dine og få enda mer ut av opplevelsen din hos oss.

Løs inn poengene dine

Når du har opptjent poeng, kan du bruke dem til å få gavekort til butikken vår og spare penger på din neste shoppingopplevelse! Ved å bruke de opptjente poengene dine kan du få ekstra verdi og nyte godt av fordelene ved å handle hos oss. Så bruk poengene dine og gjør din neste shoppingtur enda rimeligere.

Få fordeler som kundeklubbmedlem

Som medlem av kundeklubben vår kan du glede deg. Vi mener at Nailster ikke hadde vært det det er i dag uten våre fantastiske, trofaste og lojale kunder.

Derfor kan du som medlem av kundeklubben se frem til å motta unike tilbud, gratis prøveprodukter og fordeler som ingen utenfor kundeklubben kan benytte seg av.

Meld deg inn i kundeklubben i dag og gå ikke glipp av fordelene!

Ble Medlem

Ofte stilte spørsmål