Få sunne negler med en manikyr i Bergen

Hvor lenge siden er det du har fått en skikkelig god manikyr? Eller kanskje du skal i et bryllup, bursdag eller en annen spesiell anledning? Det er kanskje ikke noe vi unner oss altfor ofte, men det er virkelig noe som gjør hendene våre friskere og flottere. Det er mange steder hvor du kan få deg en deilig manikyr i Bergen, og vi gir deg tipsene her. 

 

Hvorfor ta manikyr i Bergen?

Det er mange gode grunner til at du skal unne deg en manikyr i Bergen. For det første finnes det utrolig mange gode neglesalonger i Bergen, hvor de ansatte er utrolig profesjonelle og dyktige. Vi anbefaler at du følger med på neglesalongens egen instagramkonto eller andres erfaringer for å sjekke ut hvilken salong som passer deg best. 

En god manikyr i Bergen vil gi deg sunne og friske negler. Det handler ikke bare om at de skal se bra ut - selv om det gjør de så absolutt. Men en god manikyr inneholder følgende:

 

- Rens av neglebånd

- Behandling og smøring av hender og neglebånd med oljer og kremer

- Forming og filing av neglene dine

- Lakkering eller design

 

Med andre ord vil du med en manikyr i Bergen få behandler hud, neglebånd og negler helt fra bunnen av, sånn at neglene dine blir stimulert til sunn vekst. 

Det finnes mange gode tilbydere av manikyr i Bergen, så velg etter hva som passer aller best for deg og dine ønsker - så vil du glede deg over vakre, lange og sunne negler i lang tid fremover.

Få inspirasjon & gode råd

Vi guider deg gjennom enkle og oversiktlige steg-for-steg-videoer, som gir deg gode råd og inspirasjon til ditt neste negleprosjekt

Besøk guide universet