Manikyr i Oslo

Enten du bor i Oslo eller bare er på besøk, er det liten tvil om at Oslo har mye å by på. Her kan du oppleve nye restauranter, dra på historiske steder, ta deg en båttur eller pleie deg selv. Massasje, god mat og drikke eller et besøk innom en neglesalong er gode eksempler på egentid som kommer godt med i en hektisk hverdag. Det finnes nemlig mange steder du kan unne deg en god manikyr i Oslo - hvor du kan pleie hender og negler, og samtidig gå ut derfra med et sett med freshe, friske og delikate farger. 

 

Hvor skal jeg ta manikyr i Oslo?

Oslo er en stor by, som Norges hovedstad er Oslo den byen med mest å tilby i form av aktiviteter og muligheter. Shopping, restauranter, museer, uteliv og salonger er bare noe av det Oslo har å by på - men det betyr også at det kan være vanskelig å vite hva man skal velge. Med mange valgmuligheter kan man også bli forvirret. 

 

Når det kommer til en manikyr i Oslo skal det ganske mye til å velge feil. Neglesalongene i Oslo drives av profesjonelle, og ved å søke litt på internett etter andre sine erfaringer kan du enkelt velge en neglesalong som finnes i nærheten av der du bor. 

 

For eksempel finner du en rekke gode neglesalonger som tilbyr manikyr i Oslo sentrum hvis det er det som passer deg best. Eller så kan du kombinere en tur i Oslo sine mange bydeler med en tur til neglesalongen. 

 

Hva slags manikyr skal jeg ta i Oslo?

Vi anbefaler deg alltid å gjøre deg opp noen tanker om hva du ønsker å gjøre med neglene dine før en tur til neglesalongen. Det finnes flere forskjelige typer manikyrer du kan få i Oslo. For eksempel kan du ha fokus på pleie og massasje av hendene, med rensing og en oppfriskning av neglebåndene. Eller kanskje du vil ta den helt ut med å tilføre gellack eller nailart når du først er i gang?

 

Mange salonger til tilbyr manikyr i Oslo har spesialisert seg på nailart og -design, og du kan enkelt finne disse ved å sjekke ut instagramprofiler og bilder av hva de har gjort tidligere. Det vil gi deg en pekepinn på hva hver enkelt neglesalong kan gjøre, og om den passer deg og dine behov. 

 

Opplev Oslos beste sider med litt egentid og book deg en manikyr i Oslo allerede nå.

Få inspirasjon & gode råd

Vi guider deg gjennom enkle og oversiktlige steg-for-steg-videoer, som gir deg gode råd og inspirasjon til ditt neste negleprosjekt

Besøk guide universet