Neglepleie og manikyr i Fredrikstad

Drømmer du om å pleie neglene dine, sånn at neglebånd er fleksible, myke og at neglene dine vokser sunt og pent? Nå trenger du ikke lenger å måtte reise inn til storbyene for å få en deilig manikyr - nå finnes det en rekke neglesalonger som tilbyr manikyr i Fredrikstad. 

 

Hvor kan jeg ta manikyr i Fredrikstad? 

De aller fleste neglesalonger tilbyr både manikyr og pedikyr, og det dukker stadig opp nye neglesalonger over hele landet. Du kan derfor enkelt ta manikyr i Fredrikstad når du ønsker å pleie neglene dine litt ekstra. 

Du kan finne neglesalonger i Fredrikstad sentrum, eller litt utenfor byen - alt etter hva som passer deg. Søk opp hva som finnes i nærheten av deg, og sjekk opp om de kan tilby manikyr. Og når du først er i gang, hadde det ikke vært deilig å unne deg litt ekstra luksus med en deilig pedikyr i Fredrikstad og pleie føttene?

Få inspirasjon & gode råd

Vi guider deg gjennom enkle og oversiktlige steg-for-steg-videoer, som gir deg gode råd og inspirasjon til ditt neste negleprosjekt

Besøk Guide Universet

+30.000 følgere | @nailster_com

Nailster's Nail Universe Inspirasjon & snakk om negler, Gel neglelakk og tilbehør

 
 
 
 

BLI MED I NAILSTERS FB -GRUPPEN

Bli med på Nailsters Facebook-gruppe med over +2000 aktive Nailster-brukere som deler inspirasjon, tips og triks på daglig basis. Hvis du er interessert i negleskjønnhet, så håper vi at du vil bidra til å skape det mest fantastiske neglesamfunnet på Facebook!

MELDE DEG PÅ