Finn salongen for en manikyr i Lillestrøm

Lillestrøm er et utrolig sjarmerende sted litt utenfor Oslo, og det er ikke alltid man orker å dra helt inn til storbyen for sine gjøremål i hverdagen. Derfor er det utrolig deilig at Lillestrøm har utviklet seg til å bli et eget samfunn utenfor byen, hvor det stadig dukker opp nye tilbud i form av shopping, restauranter, uteliv og muligheter som neglesalonger og frisører. 

 

Du trenger derfor ikke lenger å måtte dra helt inn til oslo for å få en manikyr i Lillestrøm. I dag finnes det opptil flere neglesalonger, som tilbyr manikyrer i form av helt enkel manikyr, fransk manikyr eller hvor du avslutter timen med Gellack og nailart i flotte farger. 

 

Mulighetene i Lillestrøm er mange - og hvis du føler deg ekstra klar for litt egenpleie kan du også unne deg en deilig pedikyr i Lillestrøm for å ta litt ekstra vare på føttene dine.

Få inspirasjon & gode råd

Vi guider deg gjennom enkle og oversiktlige steg-for-steg-videoer, som gir deg gode råd og inspirasjon til ditt neste negleprosjekt

Besøk Guide Universet

+30.000 følgere | @nailster_com

Nailster's Nail Universe Inspirasjon & snakk om negler, Gel neglelakk og tilbehør

 
 
 
 

BLI MED I NAILSTERS FB -GRUPPEN

Bli med på Nailsters Facebook-gruppe med over +2000 aktive Nailster-brukere som deler inspirasjon, tips og triks på daglig basis. Hvis du er interessert i negleskjønnhet, så håper vi at du vil bidra til å skape det mest fantastiske neglesamfunnet på Facebook!

MELDE DEG PÅ