Design og pleie av negler i Kristiansand

Kristiansand er den ultimate sørlandsbyen, med vakker skjærgård, glade mennesker og et yrende liv. Godt vær, god mat, dyreparker og glede er det man i stor grad forbinder med Kristiansand. Og med alt dette livet kommer også muligheten for luksus og selvpleie, som for eksempel å ta turen til en profesjonell neglesalong. 

Det er nemlig en rekke muligheter til å få fikset negler i Kristiansand, enten du er på jakt etter en god manikyr, gellack eller akrylnegler. 

 

Fiks dine negler i Kristiansand

Det er mye å gjøre i Kristiansand, og mye av dette er spesielle anledninger hvor man ønsker å føle seg litt ekstra fin. Kanskje du skal i et bryllup, på en sommerfest, et julebord eller en dag på stranden med gode venner. Da er det godt å vite at det finnes flere neglesalonger hvor du kan skafe deg et sett med vakre negler i Kristiansand. Neglesalongene i byen tilbyr:

 

- Manikyr 

- Pedikyr

- Akrylnegler

- Gelenegler

- Nailart og design

 

…alt sammen i Kristiansand. Alle salonger tilbyr ikke nødvendigvis alt, så det er lurt å sjekke opp hva din nærmeste salong tilbyr. Et godt tips er også å sjekke andres erfaringer med salongen, samt at du kanskje kan ta med deg et bilde av dine drømmenegler og høre om salongen kan gjenskape disse.

Få inspirasjon & gode råd

Vi guider deg gjennom enkle og oversiktlige steg-for-steg-videoer, som gir deg gode råd og inspirasjon til ditt neste negleprosjekt

Besøk guide universet