Pleie neglene dine i Trondheim

Trondheim er en vakker by, og med utrolig mye spennende ting å gjøre. Du kan oppleve historie med vandring i Nidarosdomen, du kan gå langs elven - eller teste ut en av byens mange fasjonable og kritikerroste restauranter. Det finnes også et hav av butikker for shopping, alt sammen omringet av en sjarmerende by med en helt unik energi rundt seg. 

 

Uansett om du bor i Trondheim eller er på besøk, så anbefaler vi også å ta deg tid til egenpleie i en av Trondheims mange neglesalonger. Du kan pleie dine negler på både hender og føtter i Trondheim, og føle deg litt ekstra frisk etterpå. 

 

Pedikyr eller manikyr til neglene i Trondheim

De fleste forbinder nok en neglesalong med at du skal få lakket neglene dine. Men når du skal pleie neglene dine i Trondheim finnes det mange gode muligheter. Du kan for eksempel få deg en flott manikyr, hvor du får fikset neglebåndene dine, smurt deg inn med deilige oljer og toppet det hele med en flott neglelakk, for eksempel i form av Gellack. 

 

Eller kanskje du skal på ferie og gå i sandaler, da er det isåfall deilig med noen friske og sunne føtter. Ved å ta deg en pedikyr vil du kunne få fjernet hard hud, få litt fotmassasje og neglene dine kan se friske og pene ut i åpne sko. 

 

Nailart i Trondheim

Mange drømmer også om å få lange negler, og da er det mange salonger som tilbyr gele eller akryl på neglene i Trondheim. Nailart har også kommet for å bli, hvor du kan dekorere neglene dine med flotte mønstre, dekorasjoner, farger, glitter eller til og med stener og diamanter. 

 

Vårt beste tips er å søke inspirasjon og fortelle neglesalongen akkurat hva du ønsker deg - sånn at du kan få drømmeneglene dine.

Få inspirasjon & gode råd

Vi guider deg gjennom enkle og oversiktlige steg-for-steg-videoer, som gir deg gode råd og inspirasjon til ditt neste negleprosjekt

Besøk guide universet