Unn deg en pedikyr i Oslo

Oslo har utrolig mye spennende å by på, enten du er turist, lokal eller bor der midlertidig. Enten du ønsker kulturell påfylling, elsker å teste ut nye restauranter og utesteder eller ta deg en tur ut i Oslofjorden på øyhopping. Men i tillegg til alt dette, er noe av det aller beste med å være i en storby at man også har et hav av muligheter til selvpleie og egentid, som for eksempel neglepleie. Så hva med å pleie føttene dine med en deilig pedikyr i Oslo, sånn at du kan spenne på sandalene og vise stolt frem et par flotte og sunne føtter?

 

Finn Oslos beste pedikyr

Det er mange neglesalonger i Oslo, og det kan være litt vanskelig å vite hvor man skal starte på jakten etter det aller beste for deg og dine behov. Det er for eksempel utrolig mange salonger som tilbyr pedikyr i Oslo sentrum, så kan du for eksempel kombinere pedikyren med en gåtur på Karl Johan eller Aker brygge. 

 

Eller er du kanskje en av de som liker å bevege deg litt utenfor sentrums travle byliv? En av de aller beste tingene med Oslo, er nettopp de mange sjarmerende bydelene som omringer sentrum - og som også har et hav av shopping, mat og kulturtilbud. 

 

Kanskje din neste pedikyr i Oslo skal foregå på fasjonable Frogner eller den litt mer urbane bydelen Grünerløkka? Uansett hvilken bydel du foretrekker så har du et hav av valgmuligheter. 

 

Hva slags pedikyr får jeg i Oslo?

På samme måte som at det finnes mange forskjellige neglesalonger, vil det også være ulike typer pedikyrer du kan få i Oslo. Vårt beste tips vil være å finne ut hvilke behov du har. Noen steder vil ha fokus på fotpleien, mens andre har fokus på farger og lakker. Ønsker du for eksempel en pedikyr hvor lakken sitter lenge? Da anbefaler vi deg å finne et sted som tilbyr Gellack, sånn at du er garantert freshe negler i ukesvis. 

 

Sett av god tid til pleie av føttene dine. En pedikyrtime i Oslo kan fort vare i en time eller mer, avhengig av om du ønsker pedikyr med fotmassasje eller ikke. En ting er ihvertfall sikkert, at når du først oppholder deg i fantastiske Oslo så anbefaler vi at du setter av god tid til egentid, avslapping og pleie midt i en travel by og hektisk hverdag - så setter du enda mer pris på hva Oslo har å by på.

Få inspirasjon & gode råd

Vi guider deg gjennom enkle og oversiktlige steg-for-steg-videoer, som gir deg gode råd og inspirasjon til ditt neste negleprosjekt

Besøk guide universet