Fjerning

For å opprettholde sunne negler er det viktig å benytte en korrekt fjerningsmetode. En korrekt fjerning er viktig for å unngå skade på neglene dine.

Det finnes forskjellige metoder du kan benytte avhengig av preferanser og hvilket produkt du benytter.

Soak Off

En måte å fjerne produktene på kan være med soak off-metoden. Her bruker du Nail Polish Remover til å oppløse produktene på neglene dine. Du kan her enten benytte våre soak-off clips eller Remover Wraps.

Soak-Off Clips

Ved bruk av Soak-Off Clips skal du bruke fnuggfrie pads og Nail Polish Remover. Start med å file top coaten av med en neglefil Grit 180/220. Dette trinnet er avgjørende for at produktene kan bli oppløst ettersom top coaten forsegler og innkapsler de resterende produktene.

TIPS: Du kan med fordel påføre neglebåndsolje på huden rundt neglene før påføring av soak-off clips for å redusere den uttørkende effekten på huden.

Etter du har filet bort din top coat kan du fukte en fnuggfri pad med Nail Polish Remover. Plasser deretter den fuktede paden på neglen og påfør soak-off clips for å få den til å sitte på neglen. La det sitte i cirka 10 minutter så produktene blir oppløst. Fjern dine clips og bruk en neglebåndsskyver til forsiktig å skyve det løsnede produktet bort. Hvis du har sarte negler, anbefaler vi at du i stedet benytter en rosenpinne til å fjerne løst produkt. Hvis det fortsatt er små rester igjen, kan du bruke en buffer til å fjerne dem. Avslutt med å påføre olje på neglene for å pleie dem.

Remover Wraps 

Ved bruk av Remover Wraps skal du bruke en Nail Polish Remover. Start med å file top coaten av med en neglefil Grit 180/220. Dette trinnet er avgjørende for at produktene vil bli oppløst ettersom topcoaten forsegler og innkapsler de resterende produktene.

TIPS: Du kan med fordel påføre neglebåndsolje på huden rundt neglene før påføring av remover wraps for å redusere uttørking av huden.

Etter du har filet bort din top coat kan du fukte din remover wrap med Nail Polish Remover. Plasser deretter den fuktede paden på neglen og brett folien rundt fingeren slik at den sitter fast. La det sitte i cirka 10 minutter så produktene blir oppløst. Fjern dine remover wraps og bruk en neglebåndsskyver til forsiktig å skyve det løsnede produktet bort. Hvis du har sarte negler, anbefaler vi at du i stedet benytter en rosenpinne til å fjerne løst produkt. Hvis det fortsatt er små rester igjen, kan du bruke en buffer til å fjerne dem. Avslutt med å påføre olje på neglene for å pleie dem.

Magic Remover

Magic remover 

Ved bruk av Magic Remover skal du starte med å file top coaten av med en neglefil Grit 180/220. Dette trinnet er avgjørende for at produktene vil bli oppløst ettersom topcoaten forsegler og innkapsler de resterende produktene.

Etter du har filet bort din top coat kan du påføre et tykt og jevnt lag med magic remover over hele neglen. Vær oppmerksom på at produktet ikke skal komme i kontakt med huden, da dette kan medføre en allergisk reaksjon. La det virke i 10-15 minutter. Fjern produktet med en neglebåndsskyver. Hvis du har sarte negler, anbefaler vi at du i stedet benytter en rosenpinne til å fjerne løst produkt. Hvis alt ikke er oppløst, gjenta med en ny omgang Magic Remover og la det sitte i 5 minutter denne gangen. Avslutt med å tørke av neglene med en fnuggfri pad fuktet i cleanser. Hvis det fortsatt er små rester igjen, kan du bruke en buffer til å fjerne dem. Avslutt med å påføre olje på neglene for å pleie dem.