Påføring av gel polish

Før du begynner påføringen av din gel polish er det nødvendig å utføre en grundig forberedelse (prep) av dine negler.

Dette inkluderer skyving av neglebåndene og matting av negleplaten, hvilket er avgjørende for å oppnå vakre og holdbare resultater.

PH Bond

Vår PH bond er designet for deg med ekstra oljete negler. Dette produktet dehydrerer neglen og fjerner overflødig negleolje. Det anbefales å påføre vår PH bond i et tynt lag på negleplaten uten å komme i kontakt med huden. Etter påføring skal det lufttørke i 60 sekunder.

Husk at vårt PH bond ikke er avgjørende for holdbare negler, men kan være et supplement til vår cleanser som også dehydrerer neglen.

Primer

Vår primer anvendes til å skape et heftelag før påføring av basecoat. Dette sikrer bedre vedhefting av produktene til dine negler og forlenger holdbarheten.

Primeren skal påføres i et tynt lag på hele negleplaten uten å komme i kontakt med huden og deretter lufttørres i 60 sekunder. Det er for de fleste ikke nødvendig å bruke primer, men den kan bidra til bedre holdbarhet for noen.

Base Coat

Basecoat skal påføres i et tynt og jevnt lag på negleplaten for å beskytte neglene mot misfarging og skape en base for de påfølgende produktene.

Basecoat er avgjørende for holdbarheten og bør herdes i UV/LED-lampen i 60 sekunder. Ved påføring av basecoat skal du påføre litt produkt midt på neglen og langsomt skyve det tilbake mot neglebåndet uten å komme i kontakt med huden. Dette vil forhindre overflødig produkt fra penselen i å gli ned i neglebåndet og treffe huden.

Det er viktig å merke seg at vår basecoat etterlater en klebrig overflate (sticky layer) som er nødvendig for at de påfølgende produktene kan hefte til neglen og derfor ikke bør fjernes.

Color Coat

Før påføring av color coat bør du rulle flasken mellom hendene for å blande fargen og sikre at eventuelle luftbobler forsvinner.

Color coat skal påføres i tynne lag over hele negleplaten og herdes i UV/LED-lampen i 60 sekunder.

Det anbefales å fjerne overflødig gellakk på flaskens hals så du kun har en liten mengde igjen på penselen.

Påfør color coaten midt på neglen og skyv det opp mot neglebåndet. Penselen skal plasseres midt i det påførte laget på neglen, slik at du alltid kan se hvor langt opp mot neglebåndet du påfører din gellakk. Sørg for å dekke hele neglen og forsegle den frie kanten ved å påføre et tynt lag langs spissen og litt under neglekanten.

Hold penselen noenlunde vannrett på neglen for å oppnå en jevn påføring. Påfør 2-3 lag avhengig av fargens pigmentering og gjenta påføringen om nødvendig. Den vil etterlate en klebrig overflate som er nødvendig for holdbarheten og derfor ikke bør fjernes.

Top Coat

Før påføring av top coat bør du rulle flasken mellom hendene for å sikre at eventuelle luftbobler forsvinner.

Påføringen av topcoat bør utføres på samme måte som påføringen av gelpolish. Det er viktig å legge et jevnt lag over hele negleplaten og forsegle den frie kanten samt kantene mot neglebåndet.

Topcoat skal strekke seg ut over din gelpolish for å kapsle inn de tidligere påførte produktene og øke holdbarheten. Hvis man ikke dekker tidligere produkter, kan man oppleve at produkter løfter seg fra neglen. Herd topcoaten i 60 sekunder i UV/LED-lampen.

Hvis du bruker en no-wipe topcoat, er det ikke nødvendig å rengjøre neglene med cleanser etter størkning, da den ikke etterlater en klebrig overflate.

Aftercare

Som det siste trinnet i din neglepleierutine skal du påføre neglebåndsolje på dine neglebånd. Neglebåndsolje er viktig for å holde neglebåndene fuktet. Vi anbefaler derfor å påføre neglebåndsolje minst én gang daglig for å opprettholde sunne negler og neglebånd. Gellakk og andre negleprodukter kan blokkere for dine naturlige negleoljer, og med en god neglebåndsolje kan du gjenopprette fuktbalansen. Tørre neglebånd kan i noen tilfeller føre til små sår.

Det er også ytterst viktig å unngå å pille i din gellakk og forsøke å fjerne produktet fra negleplaten, da dette kan skade din naturnegl. Ved å fjerne gellakk kan lag av naturneglen også bli fjernet, noe som kan resultere i tynnere og mer skjøre negler. Hvis produktet løsner seg, anbefales det å fjerne det med en av våre fjerningsmetoder i stedet for å pille det av.