Uv Neglelakk

Er du også lei av neglelakk som tar evig tid å tørke og får riper fra bare å tenke på å berøre noe i flere timer etter påføring av den, og som også flak av neglen allerede dagen etter at du ellers har brukt lakken til perfeksjon? Da har vi løsningen for deg, som ønsker å ha vakre negler hver dag uten alle problemene: en UV neglelakk sett. Med en gel neglelakk herdet i UV-lampe kan du lage vakre negler hjemme i stuen, og gelneglelakk varer bare for det som virker som for alltid. Best av alt? Det er billig også. Her på denne siden finner du et bredt utvalg av Nailster UV neglelakk i mange vakre farger og nyanser.

Gleder du deg til å komme i gang med UV-neglelakken? Order en av våre UV neglelakk startsett allerede i dag og komme i gang med din enkle neglerutine.

 

Hva er UV neglelakk?

En UV-neglelakk er på mange måter akkurat som en vanlig neglelakk – bortsett fra at den forblir flytende på neglen til den kommer i kontakt med lyset fra en UV-lampe. Det vil si at en UV-gel neglelakk ikke kan lufttørke. Det høres kanskje vanskelig ut , men faktisk er det langt enklere å jobbe med enn en vanlig neglelakk.

 

Nå lurer du kanskje på hvorfor UV neglelakk bør være enklere enn vanlig neglelakk, når det ikke kan lufttørke. Men vi tror at dette er en av grunnene til at gelneglelakk er så mye enklere. Når UV neglelakk fortsetter å flyte under påføring, betyr det at du ikke trenger å rush når du legger til din perfekte strøk av neglelakk, fordi det begynner å tørke så snart det er ute av flasken. I stedet kan du konsentrere deg og ta den tiden du trenger for å sette et vakkert lag med gel neglelakk på hver eneste negl, og deretter herdes neglelakk raskt, enkelt og uten problemer i UV-lampen. Når gelneglelakk har fått en gå under UV-lampen, de er så tørre at du er god til å gå med en gang. Du trenger ikke å bekymre deg for å treffe noe med neglene dine de første timene. Det blir ikke mye enklere.

 

UV neglelakk — hvordan?

Når du gjør neglene dine, er noe av det beste med UV neglelakk er at gelneglelakk vil vare så lenge som tre uker etter at du har påført den. Det er imidlertid hvis du har brukt gelneglelakk riktig. Nedenfor finner du en rask guide til å bruke gel neglelakk på riktig måte. Hvis du vil ha en enda grundigere veiledning, kan du lese vår forseggjorte veiledning for bruk av gelneglelakk .

Når du trenger å arbeide med UV neglelakk, består programmet av 5 trinn. De er:

 

 • Kontroller at du har alt utstyret klart.
  Det beste preparatet du kan gjøre er å ha alt utstyret klart. Det inkluderer grunningen, toppstrøket og fargen du vil ha på neglene dine, samt Nailster UV-lampen for neglelakk, neglelakkfjerner, en neglefil og muligens også en neglebåndskubber, samt lofrie kluter, Nailster rengjører og neglebåndolje. Når alt dette er klart, kan du fikse neglene dine uten å løpe rundt for å finne dette eller det.
 •  Klargjør neglene riktig
  Hvis du ønsker å oppnå det beste resultatet med UV-neglelakk, er det viktig at du forbereder neglene riktig. Dette betyr at du må sørge for at det ikke er noen gamle neglelakkrester igjen på neglene, og det samme med smuss eller olje. Dessuten er det alltid en god idé både å sende neglene til ønsket form, og deretter skyve neglebåndene på plass. Når det er gjort, fjern overflødig fett fra neglene med lofrie kluter, og nå er neglene klare for sitt første lag med UV neglelakk.
 • Påfør UV-grunningen
  Når neglene er arkivert og fri for overflødig olje, legg ditt første lag med gelneglelakk: grunning. En grunning bør legges på alle neglene i et tynt lag. Det bør ikke komme på huden, så bruke mye tid på å sette den på riktig før tørking UV grunning i UV og LED-lampen. Med en grunning sikrer dere begge at neglelakken varer lenger, men du beskytter også din egen farge mot misfarging fra neglelakken. Det er derfor ikke lurt å hoppe over dette trinnet – selv om du har det travelt.
 • Påfør fargestrøket (din fargede UV neglelakk)
  Når grunningen er på plass, grunnfrakken, er det på tide å sette fargen du vil ha på neglene de neste tre ukene. I dette trinnet, igjen, er det viktig at du bruker fargen i et tynt og jevnt lag til alle neglene. Avhengig av fargen kan det være nødvendig å bruke 2-3 strøk, men husk å bruke UV- og LED-lampen mellom hvert lag.

  HUSK! Hvis du har mot til å leke med spennende negledesign, bør designet ditt gjøres som den siste i trinn 4. Før du setter toppfrakken. Hvis du sitter fast med de samme fargene og designene, kan du lese vår innlegg om inspirasjon til negledesign.
 • Påfør UV-toppstrøket
  Det siste trinnet for å få vakre og holdbare negler med UV-neglelakk er en toppfrakk. En toppstrøk bidrar ikke bare til å sikre en fin overflate på neglen, det bidrar også til å forsegle din fargede gel neglelakk, noe som gir deg et langvarig resultat. Påfør derfor toppstrøket, la den herde i 1-2 minutter under UV- og LED-lampen, og nyt deretter de vakre neglene dine i opptil tre uker.

 • Noen ganger finner du at neglen er litt klebrig når det siste laget med toppstrøk er herdet. Dette klissete laget kan enkelt fjernes med våre lofrie kluter. Hvis du ønsker å gi neglene noen ekstra gode forhold, bør du, som det absolutte siste trinnet, bruke vår neglebånd olje langs neglekanter og neglebånd. Neglebåndene dine vil takke deg for det.

Hvordan fjerner du UV neglelakk?

Du kan enkelt og effektivt fjerneneglelakken din med den såkalte suge-metoden. Med denne metoden vil gel neglelakk mykne med en acetonløsning eller vår Nailster neglelakkfjerner, hvorav du enkelt kan skyve lakken av neglen.

 

Selv om neglelakken din kan holde seg pent på neglene i mange uker, vokser neglene dine som du vet. Derfor, på et tidspunkt vil det være nødvendig å fjerne UV neglelakk. Du kan gjøre det på forskjellige måter. Våre anbefalinger er at du tør våt våre lofrie kluter i aceton, hvor etter som du legger en tørke rundt hver negl og sikrer at de lukkes tett med en negleklemme. Det tar vanligvis 10-15 minutter for neglelakk å gi slipp på neglen, men for mange lag med gelneglelakk kan det være nødvendig å vente så mye som 30 minutter. Når gelneglelakken løsnes, skyver du den forsiktig av neglen, for eksempel med neglebåndet pusher, og så er du ferdig.

 

Skjem neglene bort også med litt neglebånd olje etter at du er ferdig med å fjerne gelneglelakk.

 

Fordeler med gelneglelakk

I tillegg til at UV neglelakk ikke tørker før den kommer i kontakt med UV-lys, er det også mange andre store fordeler ved å bruke en UV gel neglelakk.

 

 • Forblir vakker i opptil 3 uker
 • Lett å påføre, da det ikke lufttørker
 • Herder raskt under UV-lampen
 • Minimal risiko for riper og merker i lakken
 • Sprekker ikke eller faller ikke av
 • Lett å fjerne igjen med Nailster neglelakkfjerner.

Hva koster UV neglelakk?

Som du kan se med alle fordelene ovenfor er det mange grunner til å komme i gang med gel neglelakk. Nå kan du tenke at med alle de herlige fordelene, må det sikkert være ganske dyrt å investere i et sett som det. Men noe av det beste med UV neglelakk fra Nailster er faktisk at det ikke koster deg en formue. Tvert imot finner du billig UV neglelakk hos oss. Selvfølgelig er det lettere å komme i en stol a og få en kosmetolog til å fikse neglene dine, men igjen, det er både tid og penger å spare ved å fikse neglene dine med gel neglelakk selv. Med et Nailster-sett får du noen av de beste UV neglelakksettene på markedet, og samtidig er det super enkelt å bruke. Så hva venter du på?

 

Kjøp Nailster UV neglelakk tilbehør allerede i dag og komme i gang med å lage dine egne vakre negler.