Skal det være en manikyr i Trondheim?

Hverdagen kan være stressende, og det kan være vanskelig å huske at man også skal ta vare på seg selv. En av våre absolutte favoritting å gjøre er å unne seg en manikyr. Det finnes mange steder som tilbyr manikyr i Trondheim, enten det er midt i sentrum eller litt utenfor. 

 

Trondheim har et yrende byliv, og det dukker stadig opp nye neglesalonger med profesjonelle negleteknikere som vet akkurat hvordan du kan få de sunneste og vakreste neglene. 

 

Hvor kan jeg ta manikyr i Trondheim?

Alle neglesalonger tilbyr manikyr. Det betyr at hvis du ser etter et sted å ta manikyr i Trondheim, så har du flere valgmuligheter. Men det er nok litt forskjeller mellom salongene. Noen har mest fokus på neglenes sunnhet, og passer aller best hvis du for eksempel har noen skader på neglene, eller sliter med å få neglene til å bli lange. Andre neglesalonger har mest fokus på kunst, nailart og det visuelle. Vi anbefaler derfor at du tenker over hva du ønsker når du skal finne salongen hvor du skal ta din manikyr i Trondheim, på den måten vil du kunne få det akkurat som du drømmer om.

Få inspirasjon & gode råd

Vi guider deg gjennom enkle og oversiktlige steg-for-steg-videoer, som gir deg gode råd og inspirasjon til ditt neste negleprosjekt

Besøk guide universet